fbpx
Freephone: 0800 0590 905
Int: +44 (0)800 0590 905

Vehicles

Aero

Sleeps
up to 2

Aero Plus

Sleeps
up to 2

Vista Plus

Sleeps
up to 4

Grande

Sleeps
up to 6

Europa

Sleeps
up to 4

Saver 2

Sleeps
up to 2

Saver 4

Sleeps
up to 4

Mystery Motorhomes

Sleeps
up to 6

Campers for sale

Camperverhuur in Ierland!

A campervan by the wild Atlantic way

Bunk Campers, Ierlands grootste verhuurbedrijf van campers en kampeerbussen, biedt camperverhuur tegen prijzen die binnen je budget passen.

Een gehuurde camper geeft je de vrijheid en flexibiliteit om alle topattracties van Ierland te bezoeken. Al onze te huren campers zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt op de weg en om onderweg te stoppen, rond te kijken en te koken. Toer door Ierland in het comfort van een Bunk Camper – je vervoer en accommodatie in één!

Voor een betaalbare VW-kampeerbus in Ierland, huur je de Nomad. Indien je meer ruimte en comfort belangrijk vindt, kies dan de Aero-camper voor twee personen, of de Vista-camper voor 4 personen. De Grande is onze zespersoonscamper en ideaal voor grotere gezinnen of groepen die door Ierland willen trekken.

Campervan hire with couple over Valentine's Day

Profiteer van goedkope rechtstreekse vluchten vanuit Nederland naar onze vestigingen in Belfast en Dublin. Onze vestigingen liggen vlakbij de luchthavens van Dublin en Belfast. Wij zijn 7 dagen per week geopend en we bieden veel extra’s te huur!

Klik hier voor meer informatie over camperverhuur in Ierland met Bunk Campers.