fbpx
Freephone: 0800 0590 905
Int: +44 (0)800 0590 905

Vehicles

Aero

Sleeps
up to 2

Aero Plus

Sleeps
up to 2

Vista Plus

Sleeps
up to 4

Grande

Sleeps
up to 6

Europa

Sleeps
up to 4

Saver 2

Sleeps
up to 2

Saver 4

Sleeps
up to 4

Mystery Motorhomes

Sleeps
up to 6

Campers for sale

Camper huren in Ierland dit voorjaar vanaf €150/£150 per night

Met bijna 3000km ongerepte kustlijnen, duizenden hectaren prachtige landschappen, meer dan 30000 middeleeuwse schatten en een ongekende gastvrijheid, is Ierland een unieke plaats om te bezoeken. En er gaat niets boven je eigen huis op wielen om te ontdekken wat Ierland te bieden heeft.

Spring in je camper en reis naar de uiterste randen van Europa. Van de ruige kustlijn langs Wild Atlantic Way tot de prachtige Causeway Coastal Route of het oude oosten van Ierland, Ierland heeft voor elk wat wils. Als je een tv-fan bent, haal je je camper op in Belfast en geniet je van onze 7-daagse Game of Thrones-route, die je naar enkele van de meest idyllische locaties in Noord-Ierland brengt, terwijl je een aantal van de filmlocaties van de grootste tv-serie in de wereld! Wat uw reden ook is voor uw vakantie in Ierland, Bunk Campers verhuurdepots in Belfast en Dublin bieden een uitstekende uitvalsbasis voor uw vakantie met camperverhuur in Ierland.

Waarom Bunk Campers?

Bunk Campers, het grootste camperverhuurbedrijf in Ierland, biedt een grote vloot campers voor elke smaak en elk budget. Huur een camper van bij Bunk Campers en reis van kust naar kasteel op jouw tempo. Raak vervoerd door Ierland’s mythen en legendes, pak een biertje bij de lokale pub en wordt verliefd op de dorpjes en haar bewoners. Laat de camper je gids zijn bij het verkennen van Ierland, een prachtig labyrint van schilderachtige wegen en ontelbaar verborgen plekjes!


Welke camper moet ik kiezen?

Alle Bunk Campers voertuigen zijn volledig uitgerust met moderne keuken- en eetfaciliteiten, zodat je de smaak van Ierland’s gastronomie in je camper kan uitproberen. Plus, met comfortabele bedden en eigen verwarming aan boord, kan je genieten van de warmte van thuis.

Mocht je zoeken naar extra ruimte en comfort, probeer dan onze luxueuze 4-persoons Vista Plus mobilhome, en geniet van een road trip rond Ierland in een appartement op wielen. Kook, relax, maak plezier en stop langs de weg met je Bunk Camper!

2 persoons camper huren voor minder! De nieuwe Saver 2 optie geeft u de kans om een van onze 2-persoons campers te boeken en tot 20% korting te krijgen!

4 persoons camper huren voor minder! Als u flexibel bent in het kiezen van uw voertuig, probeer dan onze nieuwe Saver 4 optie en u zult genieten van een van onze coachbuilt 4 persoons motorhomes te huur, voor minder.


Hoe te boeken?

Niet alleen zal je de piekprijzen vermijden, maar ook de honderden toeristen die zich verzamelen rond Blarney Castle, of die je panoramafoto’s van de Klippen van Moher verknoeien!

Voor meer informatie en boekingen, online boeken, vul simpelweg het contactformulier hieronder in, of bel 0800 059 0905. Volg ons op Instagram, Facebook om op de hoogte te blijven van onze laatste promoties, reistips en routes doorheen Ierland!